Πολιτική Επιστροφών

fit code logo new black

Υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής προϊόντος που αγοράστηκε από το κατάστημά μας εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, για οποιονδήποτε λόγο. Σε αυτή την περίπτωση, θα επιβαρυνθείτε τόσο με τα αρχικά έξοδα αποστολής (ασχέτως αν αυτά δεν σας είχαν χρεωθεί αρχικά λόγω κάποιας προσφοράς), όσο και με τα έξοδα επιστροφής. Το καθαρό ποσό επιστροφής, μπορεί να συμψηφιστεί με νέα αγορά ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Το επιστρεφόμενο προϊόν, θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να μην είναι ανοιγμένη η συσκευασία.

Για την αποφυγή οποιονδήποτε προβλημάτων, παρακαλούμε να ελέγχετε προσεκτικά την συσκευασία και την κατάσταση του προϊόντος κατά την παραλαβή του. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί λάθος ή ελαττωματικό προϊόν, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και θα αντικατασταθεί άμεσα με ευθύνη και κόστος της εταιρίας μας, ή θα σας επιστραφούν τα χρήματα εάν αυτό επιθυμείτε.

Επιστροφές προϊόντων που είναι σε ειδική προσφορά πολύ μειωμένης τιμής δεν γίνονται δεκτές.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.